(?)

         
                 
                     Hier onder volgen 10 manieren om met elementwezens te werken.   
                       
   
 

1 Geloof in elementwezens. Menselijk geloof versterkt elementwezens en geeft hun energie.

2 Wees gelukkig en enthousiast. Elementwezens voelen zich niet aangetrokken tot gedeprimeerde,verdrietige mensen.

3 Ga zo vaak mogelijk naar gezonde plaatsen in de natuur. Loop door bossen en langs het strand,ga in een weiland liggen, luister naar de vogels, ga bij een beekje zitten…….Zorg dat je de juiste vibratie van de Aarde oppikt en luister dan wat die van je wil.De vibratie van mensen zal worden gezuiverd wanneer ze dat doen.

4 Toon waardering voor de schoonheid in de natuur. Als mensen dat doen, zullen elementwezens zich tot jullie aangetrokken voelen.

5 Werk samen en creeër samen met de natuur door bomen te planten, bloemen te zaaien en vogels te voeden.’

6 Zend energie naar Elementwezens die voor bomen, bloemen, water en bergen zorgen opdat die gezond blijven. Doe dat met dankbaarheid en vreugde.

7 Leer andere mensen-kinderen de natuur te waarderen. Doe dat met liefde en dankbaarheid,dan zullen mensen vanzelf de behoeften van de Aarde begrijpen.

8 Doe dingen spontaan. Bevrijd jezelf van te veel geplan en georganiseer.

9 Neem iedere dag de tijd om gewoon niets te doen. Ruim daar een plek voor in, zowel in je huis als in je hoofd, en je zult zien dat er wonderen gebeuren.

10 Als je contact wilt zoeken met een elementwezen om duurzaam mee samen te werken, ga dan op een rustige plek in de natuur zitten, sluit je ogen en roep dat elementwezen op. Kijk dan wat voor soort elementwezen er reageert. Vraag het wat zijn gaven zijn en vraag het zijn naam. Luister altijd naar dit elementwezen en volg zijn suggesties op – jullie relatie zal dan beslist sterker worden.

volgens het boekje: Een zomer met het Kleine Volkje van Tanis Helliwel van Christofoor