(?)

   
                                                                 
   

Door dat fotograferen van natuurwezens mijn hobby is geworden wil ik jullie vertellen hoe ik deze Wezens waar neem op camera. en je dit zelf ook kunt leren.
                Wel is er een ding heel erg belangrijk dat je moet weten!

*
Voor je aan de slag wilt gaan met fotograferen: 
Voor je wilt gaan fotograferen moet je eerst weten dat Elfjes en natuurwezens heel kies keurig zijn aan wie zij zich laten zien en tonen. Het belangrijkste is dat je respect moet hebben voor alles wat leeft en bloeit en je veel liefde in je hart moet dragen.Heb je dit niet dan zul je ook nooit deze wezens waar nemen. Dat betekend help een dier in nood ,Pluk niet voor de lol planten of bloemen, Gooi geen afval op de grond, Zet eens wat vaker wat eten neer voor hongerige diertjes. klaag niet de hele tijd over het weer.

Dit zijn al basis regels die belangrijk zijn om te weten voor je aan de slag gaat!

Je zoekt een mooie plek uit dit kan zijn in het bos maar ook gewoon in je eigen tuin.
Het beste kun je dit doen op een plek waar je niet zoveel gestoord wordt door bijvoorbeeld voorbij lopende mensen of zelfs je buren.

Ik zorg altijd dat ik goed geaard  ben ik doe dit door middel van bescherming te vragen aan aarts Engel Michael .
Als je dit gedaan hebt ga je op gevoel fotograferen en is het belangrijk dat je van dichtbij foto's maakt. Dan krijg je duidelijke beelden er op. Fotografeer net zolang tot dit voor jou goed voeld. Ik zelf kan wel honderden foto's maken op een dag. Maak van alles wat je mooi vind een foto dat is genoeg.
                           
Na het fotograferen bedank je altijd even de wezentjes .


Dan ga je op een rustige moment je foto's bekijken en vergroten. Zie maar eens wat je gefotografeerd hebt ik weet vast en zeker dat er Wezentjes zijn die zich aan jou hebben getoond. Je kunt als je het leuk vind je foto's in een speciaal gemaakt boek plaatsen denk hierbij aan een book of shadows. Je schrijft en plakt in zo een boek alles wat je hebt mee gemaakt en gefotografeerd. Zo wordt het een magisch boek voor jou zelf.

wat ook erg leuk is om te weten is dat als je zelf foto's hebt gemaakt en er wezentjes op hebt waargenomen je contakt kunt leggen met het wezen op de foto. Daarom is het zo leuk om de foto's in een boek te plaatsen. Dan kun je altijd terug kijken.Het kan ook zijn dat het wezentje jou boodschappen komt brengen in je dromen. Als dat zo is schrijf dan onder de foto je ervaringen erbij op.

                          
                                                Liefs ChayIla

elfjechayila ©