(?)

                                                                      
      
 

 Toen ik jong was leefde ik altijd erg mee in de films van Walt Disney en vond de film van peter pan helemaal geweldig . Ik was helemaal gek van Tinkerbell en David de kabouter en wenste van kleins afaan al om mijn eigen avontuur te hebben met daar in elfjes kabouters en draken. Ik geloofde altijd al dat zij echt bestonden alleen toen er verteld werd dat ik te veel fantasie films keek en zij alleen bestonden in boeken en films heb ik dit van mij af gezet.

Een paar jaar later toen ik een rot relatie achter de rug had en moeder was geworden  ben ik mij gaan verdiepen in Wicca en Edelstenen. Zo kwam ik op Hyves iemand tegen die veel met Elfen had. Zij had een foto van haar tuin met een waarneming er op van een Elfje. Na het zien van die foto dacht ik bij mij zelf
'' Ik wist het!!!'' en is de spiritualiteit bij mij in geslagen. Ik ben mij ontzettend gaan verdiepen in de wereld van de Elfjes en Natuurwezens.

Ik volgde vele workshops en ben in geweid in het Elfinisme. Ik zocht heel het internet af om van alles te weten te komen over elfjes. Ik schafte vele boeken aan en kocht alles op het gebied van Elfjes. Zo ook heb ik de mooie elfen orakel kaarten set gekocht waar ik nu nog steeds mee werk. Door dat mijn hart is geopend voor deze prachtige natuurwezens wordt ik vaak door ze bezoekt in mijn dromen.Zo is het allemaal begonnen bij mij en de magie van Elfen en Natuurwezens in mijn leven gekomen. Lees ook mijn Ervaringen op deze site!

Wil je zelf ook graag meer weten over deze bijzondere wezens zou ik zeggen begin eens met boeken te lezen. Dat is vast de eerste stap!

                                    

                                                            Liefs ChayIla

 

elfjechayila ©